Best beoordeeld 2020 competitie van start

Opiness Best Beoordeeld 2020 Awards

Komende weken krijgen bedrijven in bepaalde categorieen de kans om de award "Best Boordeeld 2020" door klanten te winnen.

Hoe gaat deze competitie het in zijn werk?

- Bedrijven met de hoogste score en met een abonnement op Opiness maken kans op de award en zijn zichtbaar in de ranking.*

- Voorwaarden zijn minimaal 50 reviews niet ouder dan een jaar voor landelijk opererende bedrijven en 20 reviews niet ouder dan een jaar voor lokale, regionale bedrijven. 

- De reviews van klanten die meewegen zijn: reviews geplaatst op Opiness, reviews afkomstig van een onafhankelijk onderzoeksbureau of  reviews afkomstig van een externe review provider.** (deze kunnen via een format worden aangeleverd)

- Bij gelijke stand wegen de hoeveelheid reviews mee.

- Tussen 31 mei en 7 juni worden de winnaars bepaald. De winnaars worden zichtbaar op de homepage en zij worden door Opiness geinfomeerd.

Wat krijgen de winnaars?

- De best beoordeelde bedrijven in de rubriek komen op de homepage van Opiness.nl en zullen daar heel 2020 zichtbaar zijn.

- Aan de winnaars wordt een certificaat verstrekt.

- De winnaars van de 1e positie ontvangen het Opiness Best Beoordeeld 2020 Award logo*** 

- Het basis gebruik van de basis licentie "Best Beoordeeld"  is kosteloos voor Opiness abonnement houders. Basis gebruik is: de medal plaatsen op de eigen website, apps, drukwerk en in de eigen nieuwsbrief.

- Voor uitgebreid licentie gebruik, zoals in gebruik in externe media zoals print en online advertenties, televisie, radio en outdoor worden additionele licentiekosten in rekening gebracht van eenmalig 750,- euro ex BTW.

- Een glazen medal kan additioneel worden besteld voor 185,- euro ex BTW inclusief verzendkosten.

 

Voor vragen kunt u terecht bij [email protected]

* Kanshebbers met alleen een weergave abonnement kunnen via een upgrade van hun abonnement ook meedingen. neem hiervoor contact op via [email protected]

** Extern aangeleverde reviews dienen te voldoen aan het Opiness convenant. 

*** Het Opiness Best Beoordeeld 2020 Award logo gebruik is exclusief voor de winnaars en valt onder copyright