Op deze pagina vindt u materiaal om Opiness in uw communicatie te verwerken.

Opiness real-time widget
Trots op uw mooie referenties op Opiness? Zet dan de Opiness widget met uw rapportcijfer op uw website! Door te klikken op de widget kunnen uw klanten snel de reviews lezen en eventueel zelf een review plaatsen.

Gebruik de Opiness widget om te laten zien hoe klanten u waarderen. De widget voor uw bedrijf kunt u op de pagina van uw bedrijf vinden aan de rechterkant onder de adresgegevens. De html code voor uw widget wordt dan aangemaakt en deze kunt u in uw pagina kopiëren.

De widget met het rapportcijfer is gratis. De widget met tot 10 reviews op uw website kunt u via een betaald abonnement benutten. Voor meer informatie over betaalde functies op Opiness kijk op Voor bedrijven.

widget zonder reviews widget met review
Opiness social media button tonen naast uw Facebook, Twitter en Youtube button?
Sociale media zijn niet meer weg te denken in communicatie. Gebruik de Opiness button op website, in uw e-mailhandtekening, op uw flyer / poster en andere communicatie uitingen om zo te laten zien waar uw klantreviews staan.

U kunt de button downloaden en als plaatje in uw communicatie meenemen. U kunt het plaatje linken met de pagina van uw bedrijf door in de meeste e-mail en cms systemen het plaatje te selecteren en vervolgens via de knop link invoegen de link van uw Opiness pagina in het menu te kopiëren.

Social media button

Download Opiness button.png Download Opiness button.svg

Opiness logo en hyperlink
Gebruik het Opiness logo in uw communicatie en verwijs met een hyperlink naar uw Opiness pagina.

opiness_wit Opiness_zwart

Download Wit logo .png
Download Wit logo .svg

Zwart logo .png
Zwart logo .svg

Opiness Certficaten en Opiness Awards
Als u de trotse bezitter bent van het Opiness certificaat of de winnaar van een Opiness Award, dan mag u gebruik maken van een of meerdere beeldmerken. Zorg ervoor dat er een link naar uw pagina in of bij het plaatje verwerkt staat, zo is voor de klant duidelijk en makkelijk verifieerbaar dat u de desbetreffende Award heeft gewonnen of Certificaat heeft behaald.

Kijk dan op deze pagina voor dit exclusieve beeldmateriaal.

NB. De Opiness Certificaten en Awards zijn beschermd en mogen alleen gebruikt worden door bedrijven die een certificaat hebben behaald of een Award hebben gewonnen.

Schermafbeelding 2016-10-12 om 143512Heeft u een Opiness Award gewonnen?

Het Opiness Award logo gebruik is exclusief voor de winnaars en valt onder copyright. Bij extern gebruik is een verwijzing naar Opiness als bron vereist. Op website betekent dit een link naar Opiness.nl. In andere media zoals televisie, radio, outdoor, advertenties of drukwerk betekent dit dat de Service Award genoemd moet worden met de naam Opiness erbij als bron. Neem voordat u het logo opneemt altijd even contact op met Opiness via [email protected]

Regels omtrent gebruik Opiness logo’s en aanverwanten:

  • Het Opiness logo moet als Opiness logo herkenbaar zijn
  • Bij linken aan het Opiness logo moet deze naar Opiness of een van haar subpagina’s verwijzen
  • U mag geen oneigenlijke claims doen in combinatie met het gebruik van het Opiness logo
  • Oneigenlijk gebruik van het logo is niet toegestaan
  • De onderneming / instelling mag het logo uitsluitend gebruiken voor publicatie op de eigen website, op de eigen sociale media en in eigen foldermateriaal. Bij twijfel raadpleegt u Opiness.
  • Het intellectueel eigendom respectievelijk auteursrecht is en blijft onvervreemdbaar eigendom van Opiness
  • Het logo mag nooit zodanig worden gebruikt dat een negatief beeld ontstaat van Opiness.

Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van het Opiness logo, de button of de widget, neem dan contact met ons op via [email protected].

LET OP

Het Opiness logo, merk en beeldmerk is beschermd. U mag dit niet zomaar in uw eigen communicatie verwerken zonder voorafgaande toestemming en goedkeuring van Opiness.