Op deze pagina vindt u materiaal om Opiness in uw communicatie te verwerken en de regels rondom het gebruik van het Opiness merk.

Opiness real-time widget

Trots op uw mooie referenties op Opiness? Zet dan de Opiness widget met uw rapportcijfer (en reviews) op uw website! Door te klikken op de widget kunnen uw klanten snel de reviews lezen en eventueel zelf een review plaatsen. Dit zorgt voor regelmatig verse reviews en een actuele reputatie. Recente reviews tellen ook zwaarder mee dan reviews uit het verleden in het cijfer. Gebruik de Opiness widget om te laten zien hoe klanten u waarderen. De widget details treft u aan in uw account. De html code voor uw widget wordt dan aangemaakt en deze kunt u in uw pagina kopiëren. De widget met het rapportcijfer is gratis. Voor meer informatie kijk op de pagina: Voor bedrijven.

 

Maak flyers

Maak het uw klanten gemakkelijk met flyers met een QR code. Hulp nodig daarmee? Mail [email protected]

 

Opiness social media button tonen naast uw Facebook, Twitter en Youtube button? Sociale media zijn niet meer weg te denken in communicatie. Gebruik de Opiness button op website, in uw e-mail handtekening, op uw flyer / poster en andere communicatie uitingen om zo te laten zien waar uw klantreviews staan. U kunt de button downloaden en als plaatje in uw communicatie meenemen. U kunt het plaatje linken met de pagina van uw bedrijf door in de meeste e-mail en cms systemen het plaatje te selecteren en vervolgens via de knop link invoegen de link van uw Opiness pagina in het menu te kopiëren.

Het gebruiken van een hyperlink is hierbij verplicht. 

Opiness logo en hyperlink Gebruik het Opiness logo in uw communicatie en verwijs met een hyperlink naar uw Opiness pagina.

Opiness Certficaten en Opiness Awards

Als u de trotse bezitter bent van het Opiness certificaat of de winnaar van een Opiness Award, dan mag u gebruik maken van een of meerdere beeldmerken. Zorg ervoor dat er een link naar uw pagina in of bij het plaatje verwerkt staat, dit is verplicht. Zo is ook voor de klant duidelijk en makkelijk verifieerbaar dat u de desbetreffende Award heeft gewonnen of Certificaat heeft behaald bij Opinss. Kijk dan op deze pagina voor dit exclusieve beeldmateriaal. NB. De Opiness Certificaten en Awards zijn beschermd en mogen alleen gebruikt worden door bedrijven die een certificaat hebben behaald of een Award hebben gewonnen.

 

Opiness Best Beoordeeld 2020 Award voorwaarden

Het Opiness Best Beoordeeld Award logo gebruik is exclusief voor de winnaars en valt onder copyright. 

Basis licentie

Het basis gebruik van deze licentie is kosteloos voor Opiness abonnement houders. Basis gebruik is: de medal plaatsen op de eigen website, apps en in de eigen nieuwsbrief.

Uitgebreide licentie

Voor uitgebreid licentie gebruik, zoals in gebruik in drukwerk, advertenties en media zoals televisie, radio, outdoor worden additionele licentiekosten in rekening gebracht. Kijk voor meer info bij tarieven

Bij twijfel neem contact op via [email protected].

Regels omtrent gebruik Opiness logo’s en aanverwanten:

  • Het Opiness logo moet als Opiness logo herkenbaar zijn
  • Bij linken aan het Opiness logo moet deze naar Opiness of een van haar subpagina’s verwijzen
  • U mag geen oneigenlijke claims doen in combinatie met het gebruik van het Opiness logo
  • Oneigenlijk gebruik van het logo is niet toegestaan
  • De onderneming / instelling mag het logo uitsluitend gebruiken voor publicatie op de eigen website, op de eigen sociale media en in eigen foldermateriaal. Bij twijfel raadpleegt u Opiness.
  • Het intellectueel eigendom respectievelijk auteursrecht is en blijft onvervreemdbaar eigendom van Opiness
  • Het logo mag nooit zodanig worden gebruikt dat een negatief beeld ontstaat van Opiness.
  • Bij misbruik of oneigenlijk gebruik onderneemt Opiness juridische stappen.

Mocht u nog vragen hebben over het gebruik van het Opiness logo, de button of de widget, neem dan contact met ons op via [email protected].

 

LET OP

Het Opiness logo, merk en beeldmerk is beschermd. U mag dit niet zomaar in uw eigen communicatie verwerken zonder voorafgaande toestemming en goedkeuring van Opiness.