Ik heb laatst een revieuw geschreven daar stonden puntjes in waarom laten jullie wat ik schrijf niet gewoon staan zelfs de naam van *** staat er niet in dat is de slechtste kok die er bestaat
1.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
hen
|
Jullie moeten die *** van een *** er uit gooien wat een*** is die vent hij kan niks zelf maken thuis laat hij kant en klare maaltijden bezorgen ik heb nog nooit zo,n grote *** gezien en deze vent komt met zijn *** op de tv
2.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
Marc
|
Waarom heet jullie bedrijf 24 kitchen,waarom geen 24 Rudolph want lijkt nu net of hij de eigenaar is van jullie bedrijf . En hoe screenen jullie koks die voor jullie gaan koken want regelmatig erger ik mezelf kapot aan de fantasie maaltijden die samengesteld worden en totaal geen achtergrond bevatten . Zelfs in een kinderkookboek zouden de recepten niet in mogen staan . Wat ik bij jullie echt mis zijn koks die bv les geven op een school of nog zijn opgegroeid met Eugen Pauli ,ja inderdaad met hoofdletters geschreven. Doe daar iets mee ,nu is het echt te verschrikkelijk om naar te kijken.
Marc,Chef kok/Leermeester
4.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
shirley
|
vandaag weer een antilaanse kok gezien die even roti ging maken , de tweede bij 24 kitchen , vraag waar leren ze het . een totale verkeerde manier , jammer leer het eerst goed te doen en dan anderen leren
1.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
Jolanda
|
De tranen schieten gewoon uit je kont. Heel lang niet gekeken en gisteravond een Australische chef die kennelijk weer even down to earth wordt gebracht doordat bewoners van desbetreffende landen hem weer toonde hoe smaken moeten zijn zonder lif laf. Vervolgens zie je dan weer een poging van dezelfde chef om hetzelfde te produceren maar voor minstens 10 x te prijs in zijn restaurant en een portie waar je niet eens een boer van kan laten. Ik word daar gewoon misselijk van. Willen wij niet gewoon recepten krijgen van eerlijk en heerlijk degelijk voedsel?
9 Reviews Plaats review
henk
|Ik heb laatst een revieuw geschreven daar stonden puntjes in waarom laten jullie wat ik schrijf niet gewoon staan zelfs de naam van *** staat er niet in dat is de slechtste kok die er bestaat
hen
|Jullie moeten die *** van een *** er uit gooien wat een*** is die vent hij kan niks zelf maken thuis laat hij kant en klare maaltijden bezorgen ik heb nog nooit zo,n grote *** gezien en deze vent komt met zijn *** op de tv
Marc
|Waarom heet jullie bedrijf 24 kitchen,waarom geen 24 Rudolph want lijkt nu net of hij de eigenaar is van jullie bedrijf . En hoe screenen jullie koks die voor jullie gaan koken want regelmatig erger ik mezelf kapot aan de fantasie maaltijden die samengesteld worden en totaal geen achtergrond bevatten . Zelfs in een kinderkookboek zouden de recepten niet in mogen staan . Wat ik bij jullie echt mis zijn koks die bv les geven op een school of nog zijn opgegroeid met Eugen Pauli ,ja inderdaad met hoofdletters geschreven. Doe daar iets mee ,nu is het echt te verschrikkelijk om naar te kijken.
Marc,Chef kok/Leermeester
shirley
|vandaag weer een antilaanse kok gezien die even roti ging maken , de tweede bij 24 kitchen , vraag waar leren ze het . een totale verkeerde manier , jammer leer het eerst goed te doen en dan anderen leren
Jolanda
|De tranen schieten gewoon uit je kont. Heel lang niet gekeken en gisteravond een Australische chef die kennelijk weer even down to earth wordt gebracht doordat bewoners van desbetreffende landen hem weer toonde hoe smaken moeten zijn zonder lif laf. Vervolgens zie je dan weer een poging van dezelfde chef om hetzelfde te produceren maar voor minstens 10 x te prijs in zijn restaurant en een portie waar je niet eens een boer van kan laten. Ik word daar gewoon misselijk van. Willen wij niet gewoon recepten krijgen van eerlijk en heerlijk degelijk voedsel?