Waarom heet jullie bedrijf 24 kitchen,waarom geen 24 Rudolph want lijkt nu net of hij de eigenaar is van jullie bedrijf . En hoe screenen jullie koks die voor jullie gaan koken want regelmatig erger ik mezelf kapot aan de fantasie maaltijden die samengesteld worden en totaal geen achtergrond bevatten . Zelfs in een kinderkookboek zouden de recepten niet in mogen staan . Wat ik bij jullie echt mis zijn koks die bv les geven op een school of nog zijn opgegroeid met Eugen Pauli ,ja inderdaad met hoofdletters geschreven. Doe daar iets mee ,nu is het echt te verschrikkelijk om naar te kijken.
Marc,Chef kok/Leermeester
4.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
shirley
|
vandaag weer een antilaanse kok gezien die even roti ging maken , de tweede bij 24 kitchen , vraag waar leren ze het . een totale verkeerde manier , jammer leer het eerst goed te doen en dan anderen leren
1.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
Jolanda
|
De tranen schieten gewoon uit je kont. Heel lang niet gekeken en gisteravond een Australische chef die kennelijk weer even down to earth wordt gebracht doordat bewoners van desbetreffende landen hem weer toonde hoe smaken moeten zijn zonder lif laf. Vervolgens zie je dan weer een poging van dezelfde chef om hetzelfde te produceren maar voor minstens 10 x te prijs in zijn restaurant en een portie waar je niet eens een boer van kan laten. Ik word daar gewoon misselijk van. Willen wij niet gewoon recepten krijgen van eerlijk en heerlijk degelijk voedsel?
2.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
Bole
|
Geen inhoud
2.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
Judite
|
UNBELIVABLE. Where did these men an women learn, how to cook?
Feel sad just to watch the way they handle the ingredients, like they bite.
Are they professional cookers?-
7 Reviews Plaats review
Marc
|Waarom heet jullie bedrijf 24 kitchen,waarom geen 24 Rudolph want lijkt nu net of hij de eigenaar is van jullie bedrijf . En hoe screenen jullie koks die voor jullie gaan koken want regelmatig erger ik mezelf kapot aan de fantasie maaltijden die samengesteld worden en totaal geen achtergrond bevatten . Zelfs in een kinderkookboek zouden de recepten niet in mogen staan . Wat ik bij jullie echt mis zijn koks die bv les geven op een school of nog zijn opgegroeid met Eugen Pauli ,ja inderdaad met hoofdletters geschreven. Doe daar iets mee ,nu is het echt te verschrikkelijk om naar te kijken.
Marc,Chef kok/Leermeester
shirley
|vandaag weer een antilaanse kok gezien die even roti ging maken , de tweede bij 24 kitchen , vraag waar leren ze het . een totale verkeerde manier , jammer leer het eerst goed te doen en dan anderen leren
Jolanda
|De tranen schieten gewoon uit je kont. Heel lang niet gekeken en gisteravond een Australische chef die kennelijk weer even down to earth wordt gebracht doordat bewoners van desbetreffende landen hem weer toonde hoe smaken moeten zijn zonder lif laf. Vervolgens zie je dan weer een poging van dezelfde chef om hetzelfde te produceren maar voor minstens 10 x te prijs in zijn restaurant en een portie waar je niet eens een boer van kan laten. Ik word daar gewoon misselijk van. Willen wij niet gewoon recepten krijgen van eerlijk en heerlijk degelijk voedsel?
Bole
|Geen inhoud
Judite
|UNBELIVABLE. Where did these men an women learn, how to cook?
Feel sad just to watch the way they handle the ingredients, like they bite.
Are they professional cookers?-