Kwaliteit van het vlees is heel goed, je proeft duidelijk verschil met supermarktvlees. Ook de wetenschap dat de dieren een goed leven hebben gehad vind ik heel erg belangrijk, zij een goed leven, wij een lekker stukje vlees. Het gaat om respect voor dieren, zij verdienen het ook om goed te leven en dat vind je terug in de smaak van het vlees. Natuurlijk betaal je er meer voor, logisch toch, maar dan heb je ook wat en dan maar wat minder vlees eten. Het personeel vind ik heel erg vriendelijk en een goede service geven, kortom ik beveel deze slager van harte aan!
10
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
tjassing
|
ik kom er al jaren bij deze slagerij .top kwaliteit vlees altijd gezellig ook . en het is de enigste slagerij nog in hoogvliet . arie door blijven gaan .
8.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
wil
|
Vandaag 29-11-17 zochten wij een goede slager, want op kerstavond krijgen we veel gasten die allemaal graag een mooi stuk biefstuk lusten.
Eerst proberen we zoals altijd verschillende echte slagers, dus zeker geen supermarkten. Bij deze slagerij, A de Rijke kochten we twee
biefstukjes van de haas van rond 150 gram. We betaalden rond de 21 euro. De stukjes waren ingepakt dus konden we niets meer zien.
Thuis gekomen bleek dat er een prima in orde was maar de tweede bestond uit twee stukjes die slechts met een dun velletje aan elkaar zat.
Daar zakt nou mijn broek vanaf. Daar betaal je nou 21 euro voor! Stel dat ik voor ons kerstmaal weer de helft door het gehakt kan draaien!
Het gaat hier om een bestelling voor 9 personen. Dat is ongeveer 200 euro. Met het risico dat er weer prut stukjes geleverd wordt!
Deze slager ziet mij niet meer!
Wil Wycisk
Hoogvliet
3.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
A.Schulz
|
Wij zijn nog de oude klantjes uit de Rietplaat die verhuisd zijn naar Sommelsdijk. We missen jullie nog steeds. Heel goed vlees enz. En dan jullie grappen en grollen. We hebben het hier nog niet zo gevonden als bij jullie.
Fam.Schulz
4 Reviews Plaats review
Y Friskes
|Kwaliteit van het vlees is heel goed, je proeft duidelijk verschil met supermarktvlees. Ook de wetenschap dat de dieren een goed leven hebben gehad vind ik heel erg belangrijk, zij een goed leven, wij een lekker stukje vlees. Het gaat om respect voor dieren, zij verdienen het ook om goed te leven en dat vind je terug in de smaak van het vlees. Natuurlijk betaal je er meer voor, logisch toch, maar dan heb je ook wat en dan maar wat minder vlees eten. Het personeel vind ik heel erg vriendelijk en een goede service geven, kortom ik beveel deze slager van harte aan!
tjassing
|ik kom er al jaren bij deze slagerij .top kwaliteit vlees altijd gezellig ook . en het is de enigste slagerij nog in hoogvliet . arie door blijven gaan .
wil
|Vandaag 29-11-17 zochten wij een goede slager, want op kerstavond krijgen we veel gasten die allemaal graag een mooi stuk biefstuk lusten.
Eerst proberen we zoals altijd verschillende echte slagers, dus zeker geen supermarkten. Bij deze slagerij, A de Rijke kochten we twee
biefstukjes van de haas van rond 150 gram. We betaalden rond de 21 euro. De stukjes waren ingepakt dus konden we niets meer zien.
Thuis gekomen bleek dat er een prima in orde was maar de tweede bestond uit twee stukjes die slechts met een dun velletje aan elkaar zat.
Daar zakt nou mijn broek vanaf. Daar betaal je nou 21 euro voor! Stel dat ik voor ons kerstmaal weer de helft door het gehakt kan draaien!
Het gaat hier om een bestelling voor 9 personen. Dat is ongeveer 200 euro. Met het risico dat er weer prut stukjes geleverd wordt!
Deze slager ziet mij niet meer!
Wil Wycisk
Hoogvliet
A.Schulz
|Wij zijn nog de oude klantjes uit de Rietplaat die verhuisd zijn naar Sommelsdijk. We missen jullie nog steeds. Heel goed vlees enz. En dan jullie grappen en grollen. We hebben het hier nog niet zo gevonden als bij jullie.
Fam.Schulz