Verwend in De Echoput!. Wat vroeger Restaurant De Echoput was, is inmiddels Hotel Gastronomique De Echoput. Wij kwamen vroeger veel in het restaurant, maar waren na de verbouwing al een tijd niet geweest. Gewoon 'vergeten'. Toen we laatst weer wat over De Echoput lazen besloten we er een weekend heen te gaan. We hebben genoten! Wat een heerlijk weekend! Het Hotel is werkelijk schitterend, de kamers ruim en mooi. s'Avonds gegeten in het restaurant. We stonden versteld van niveau! Er kookt een nieuwe chef die werkelijk juweeltjes van gerechten maakt. Zulke spannende combinaties met de wijnen! Fenomenaal. Geweldige dagen dus in De Echoput. Pluspunten: Bediening zeer goed en vriendelijk. Sommelier opgeleid door de baas, Peter Klosse, zelf dus van zeer hoog niveau. Prachtig design, mooie sfeer restaurant en hotel. Gerechten en wijnen zoals gezegd fenomenaal! Alle lof!. Minpunten: Kan ik absoluut niet bedenken.
1 Review Plaats review
Daphne de Zeeuw
|Verwend in De Echoput!. Wat vroeger Restaurant De Echoput was, is inmiddels Hotel Gastronomique De Echoput. Wij kwamen vroeger veel in het restaurant, maar waren na de verbouwing al een tijd niet geweest. Gewoon 'vergeten'. Toen we laatst weer wat over De Echoput lazen besloten we er een weekend heen te gaan. We hebben genoten! Wat een heerlijk weekend! Het Hotel is werkelijk schitterend, de kamers ruim en mooi. s'Avonds gegeten in het restaurant. We stonden versteld van niveau! Er kookt een nieuwe chef die werkelijk juweeltjes van gerechten maakt. Zulke spannende combinaties met de wijnen! Fenomenaal. Geweldige dagen dus in De Echoput. Pluspunten: Bediening zeer goed en vriendelijk. Sommelier opgeleid door de baas, Peter Klosse, zelf dus van zeer hoog niveau. Prachtig design, mooie sfeer restaurant en hotel. Gerechten en wijnen zoals gezegd fenomenaal! Alle lof!. Minpunten: Kan ik absoluut niet bedenken.