Had een doosje Macarons gekregen van Patisserie Tout, maar moeilijk te beoordelen wat de smaak is. Blijken slechts 6 dagen houdbaar te zijn, mits in de koelkast bewaard. Samen met mijn vriendin na enkele weken cadeau gekregen macarons eens gaan proeven. Hadden nog steeds de merkwaardige felle kleuren (ben in Parijs meer de pastelkleuren gewend), maar hadden naast het zoete een onaangename bijsmaak. Op de verpakking stonden ook geen bewaartips of houdbaarheidstermijn. Opgezocht op internet en kwamen toen achter de houdbaarheid. Het hele zooitje maar bij het GFT-afval gekieperd (dacht eerst aan chemisch afval, maar de felle kleuren blijken allemaal op natuurlijke basis gemaakt te zijn).
Contact gezocht met Tout en kreeg vlot een vriendelijk schrijven met de mededeling dat er een los papier met gebruiksaanwijzing bij zou hebben gezeten en dat de houdbaarheid (slechts) 6 dagen in de koelkast is. Hoe krijg je in 6 dagen 24 van die dingen weggewerkt, maar goed.
Kortom, dom van ons te bedenken dat ze dezelfde houdbaarheid als reguliere koekjes zouden hebben. Maar vervelend dat er op de verpakking geen houdbaarheids datum en tips staan.
6.0
prijs/kwaliteit verhouding
service van de medewerkers
PriscillaDijks
|
Dit is echt de meest speciale patisserie waar ik ooit geweest ben,
De chocolade-kaneel amandelen zijn echt goddelijk!!!
De bonbons die ze hier maken en verkopen zijn echt een soort van kunstwerkjes, het is bijna zonde om ze op te eten. Maar als je ze dan op eet, heb je ook wel iets heel bijzonders.
Ze hebben er bijvoorbeeld bonbons met zeezout, thee en verse kruiden(uit eigen tuin). Ik vind het leuk om cadeau te geven.
Het interieur is echt super-de-luxe, maar niet echt uitnodigend. Het is erg strak en donker.
Ik durfte er de eerste keer niet eens naar binnen te gaan!
maar ik wordt er altijd goed geholpen, het personeel is echt heel vriendelijk en vertelt met passie over de lekkernijen in de winkel.
2 Reviews Plaats review
Jouke
|Had een doosje Macarons gekregen van Patisserie Tout, maar moeilijk te beoordelen wat de smaak is. Blijken slechts 6 dagen houdbaar te zijn, mits in de koelkast bewaard. Samen met mijn vriendin na enkele weken cadeau gekregen macarons eens gaan proeven. Hadden nog steeds de merkwaardige felle kleuren (ben in Parijs meer de pastelkleuren gewend), maar hadden naast het zoete een onaangename bijsmaak. Op de verpakking stonden ook geen bewaartips of houdbaarheidstermijn. Opgezocht op internet en kwamen toen achter de houdbaarheid. Het hele zooitje maar bij het GFT-afval gekieperd (dacht eerst aan chemisch afval, maar de felle kleuren blijken allemaal op natuurlijke basis gemaakt te zijn).
Contact gezocht met Tout en kreeg vlot een vriendelijk schrijven met de mededeling dat er een los papier met gebruiksaanwijzing bij zou hebben gezeten en dat de houdbaarheid (slechts) 6 dagen in de koelkast is. Hoe krijg je in 6 dagen 24 van die dingen weggewerkt, maar goed.
Kortom, dom van ons te bedenken dat ze dezelfde houdbaarheid als reguliere koekjes zouden hebben. Maar vervelend dat er op de verpakking geen houdbaarheids datum en tips staan.
PriscillaDijks
|Dit is echt de meest speciale patisserie waar ik ooit geweest ben,
De chocolade-kaneel amandelen zijn echt goddelijk!!!
De bonbons die ze hier maken en verkopen zijn echt een soort van kunstwerkjes, het is bijna zonde om ze op te eten. Maar als je ze dan op eet, heb je ook wel iets heel bijzonders.
Ze hebben er bijvoorbeeld bonbons met zeezout, thee en verse kruiden(uit eigen tuin). Ik vind het leuk om cadeau te geven.
Het interieur is echt super-de-luxe, maar niet echt uitnodigend. Het is erg strak en donker.
Ik durfte er de eerste keer niet eens naar binnen te gaan!
maar ik wordt er altijd goed geholpen, het personeel is echt heel vriendelijk en vertelt met passie over de lekkernijen in de winkel.