Verrotte groenten, beschimmeld fruit, datum op/over het randje Ik kom hier al veel minder vaak dan vroeger, maar ga nog steeds regelmatig de mist in: als je thuis aan het koken bent, kom je in de helft van de gevallen tot de ontdekking dat de uien van binnen rot zijn. Afhankelijk van je gerecht betekent dat soms dat je alles weg kunt gooien omdat je je gerecht niet af kunt maken. De komkommers hoef je hier niet eens te proberen, zijn standaard voor de helft bedorven (lichtgroen). Schimmel op het fruit (aardbeien, wilde perzik, etc.), soms met fruitvliegjes boven het schap. Heel veel versproducten worden op de laatste of een-na-laatste dag verkocht, met name aan het begin van het weekend. Vaak ruik je bij het uitpakken al dat die laatste dag eigenlijk al niet meer kon.
Vanavond weer: je maakt de zogenaamde verse knoflook open en alles blijkt onder schimmel te zitten.
Hoe moeilijk kan het zijn om een groentenafdelinkje op orde te houden? Het lijkt wel of deze lui alleen de spullen verkopen die een andere supermarkt al lang uit de schappen heeft gehaald. Ik ken toevallig een van de managers, waar ik ook regelmatig mijn grieven heb geuit. Die knikt dan meelevend, maar ondertussen verandert er nooit wat. Klagen mag, als je hun doordraai maar blijft kopen.
Voor vlees, vleeswaren en vis moet je sowieso niet in de supermarkt zijn, en zeker niet in deze. Is de allergoedkoopste rommel. Gelukkig zit er een goede Keurslager om de hoek.
Voortaan gewoon twee keer per week naar de Hoogvliet in Leiden. Dat is wel een kwartiertje rijden, maar parkeren is gratis als je minstens 20 euro uitgeeft, en hun groentenafdeling is een heel stuk beter.
De enige manier om iets te veranderen is je geld elders uit te geven. Geen klandizie -> geen bestaansrech
1 Review Plaats review
A.
|Verrotte groenten, beschimmeld fruit, datum op/over het randje
Ik kom hier al veel minder vaak dan vroeger, maar ga nog steeds regelmatig de mist in: als je thuis aan het koken bent, kom je in de helft van de gevallen tot de ontdekking dat de uien van binnen rot zijn. Afhankelijk van je gerecht betekent dat soms dat je alles weg kunt gooien omdat je je gerecht niet af kunt maken. De komkommers hoef je hier niet eens te proberen, zijn standaard voor de helft bedorven (lichtgroen). Schimmel op het fruit (aardbeien, wilde perzik, etc.), soms met fruitvliegjes boven het schap. Heel veel versproducten worden op de laatste of een-na-laatste dag verkocht, met name aan het begin van het weekend. Vaak ruik je bij het uitpakken al dat die laatste dag eigenlijk al niet meer kon.
Vanavond weer: je maakt de zogenaamde verse knoflook open en alles blijkt onder schimmel te zitten.
Hoe moeilijk kan het zijn om een groentenafdelinkje op orde te houden? Het lijkt wel of deze lui alleen de spullen verkopen die een andere supermarkt al lang uit de schappen heeft gehaald. Ik ken toevallig een van de managers, waar ik ook regelmatig mijn grieven heb geuit. Die knikt dan meelevend, maar ondertussen verandert er nooit wat. Klagen mag, als je hun doordraai maar blijft kopen.
Voor vlees, vleeswaren en vis moet je sowieso niet in de supermarkt zijn, en zeker niet in deze. Is de allergoedkoopste rommel. Gelukkig zit er een goede Keurslager om de hoek.
Voortaan gewoon twee keer per week naar de Hoogvliet in Leiden. Dat is wel een kwartiertje rijden, maar parkeren is gratis als je minstens 20 euro uitgeeft, en hun groentenafdeling is een heel stuk beter.
De enige manier om iets te veranderen is je geld elders uit te geven. Geen klandizie -> geen bestaansrech