Zelf eten maken. Op zich wel leuk in een groep je italiaanse gerechten in elkaar flansen, maar ik zou dit uit mezelf niet zo snel uitzoeken. Het was een verplicht uitje voor mijn werk. Ik geef zelf de voorkeur aan een normaal restaurant waar je besteld en lekker eet, dit gedoe en gefunnik met voedel was helemaal niets voor mij!. Pluspunten: - Duidelijke uitleg, hele aardige mensen, goede kwaliteit voedsel. Minpunten: - Zelf leren koken en bereiden, weinig invloed op keuze voedsel.
1 Review Plaats review
Stefan Vergers
|Zelf eten maken. Op zich wel leuk in een groep je italiaanse gerechten in elkaar flansen, maar ik zou dit uit mezelf niet zo snel uitzoeken. Het was een verplicht uitje voor mijn werk. Ik geef zelf de voorkeur aan een normaal restaurant waar je besteld en lekker eet, dit gedoe en gefunnik met voedel was helemaal niets voor mij!. Pluspunten: - Duidelijke uitleg, hele aardige mensen, goede kwaliteit voedsel. Minpunten: - Zelf leren koken en bereiden, weinig invloed op keuze voedsel.