Goedkoop en lekker Bij de eerste kamer in Groningen heb je vanaf ongeveer 6 euro al een hoofdgerecht. Het concept is heel simpel; alle borden zijn eigenlijk hetzelfde opgemaakt met aardappelpartjes en een lekkere salade met een overheerlijke knoflookdressing. Het enige wat verschilt is het soort vlees wat je erbij kiest. Een hoofdgerecht met biefstuk zal hier rond de 8-9 euro kosten.
Door dit concept kunnen ze de klanten snel voorzien van hun gerechten, hoewel je soms wel lang moet wachten als je wat te drinken wilt bestellen, personeel let hier niet altijd even goed op.
1 Review Plaats review
hilde_bruins
|Goedkoop en lekker
Bij de eerste kamer in Groningen heb je vanaf ongeveer 6 euro al een hoofdgerecht. Het concept is heel simpel; alle borden zijn eigenlijk hetzelfde opgemaakt met aardappelpartjes en een lekkere salade met een overheerlijke knoflookdressing. Het enige wat verschilt is het soort vlees wat je erbij kiest. Een hoofdgerecht met biefstuk zal hier rond de 8-9 euro kosten.
Door dit concept kunnen ze de klanten snel voorzien van hun gerechten, hoewel je soms wel lang moet wachten als je wat te drinken wilt bestellen, personeel let hier niet altijd even goed op.