..Restaurantweek. 3gangen.Voorgerecht 3 stukjes duif.Hoofdgerecht 4 rondjes parelhoen met messcherpe groene peultjes.Nagerecht halve brownie met twee halve bolletjes ijs en twee frambozen.
Wilden ook de avondprijs ontvangen!!!!!. Pluspunten: Geen de naam >>Culinair Conceptkomt. Minpunten: Voorgerecht/.de duif was het van het vel te krijgen 100.000 vlieguren
Hoofdgerecht/ 4 stukjes parelhoen was meer vel dan vlees peultjes gebakken kartoon miste ook de aardappelpuree.
Nagerecht/ halve brownie met twee bolletjes ijs en slappe framboosjes.
Waardeloos gegeten voor 50 euro.Kok kan niet kopen.Kom niet terug.
1 Review Plaats review
ruud worst
|..Restaurantweek. 3gangen.Voorgerecht 3 stukjes duif.Hoofdgerecht 4 rondjes parelhoen met messcherpe groene peultjes.Nagerecht halve brownie met twee halve bolletjes ijs en twee frambozen.
Wilden ook de avondprijs ontvangen!!!!!. Pluspunten: Geen de naam >>Culinair Conceptkomt. Minpunten: Voorgerecht/.de duif was het van het vel te krijgen 100.000 vlieguren
Hoofdgerecht/ 4 stukjes parelhoen was meer vel dan vlees peultjes gebakken kartoon miste ook de aardappelpuree.
Nagerecht/ halve brownie met twee bolletjes ijs en slappe framboosjes.
Waardeloos gegeten voor 50 euro.Kok kan niet kopen.Kom niet terug.