Opiness start Beste Kapper Keten Awards

De Verkiezing van de Leukste Kapsalon is uitgegroeid tot een begrip binnen de kappersbranche. Deze week gaat in iedere Nederlandse gemeente de 5e editie van de populaire publieksverkiezing van start. Duizenden kapsalons hebben zich hiervoor aangemeld en strijden om Awards per gemeente, per provincie en één kapsalon mag zich de Leukste Kapsalon van Nederland noemen. Opiness is dit jaar partner van de verkiezing en faciliteert voor de ketens De Beste Keten Awards.

kapper-keten-medal

Beste Keten Awards

Voor de ketens zijn er dit jaar twaalf Regionale Keten Awards te verdienen en twee landelijke Keten Awards: één voor de keten met meer dan 20 vestigingen en één voor ketens met minder dan 20 vestigingen. Op 27 juni 2016 worden alle awards uitgereikt tijdens de Award Show van de Verkiezing van de Leukste Kapsalon 2016. Voor de Keten Awards tellen reviews die tot en met 31 mei 2016 binnen komen op het Opiness-platform mee, evenals de stemmen die worden uitgebracht via www.kapsalonvanhetjaar.nl. Ook kunnen de ketens eerdere onderzoeksresultaten laten meetellen indien voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden (zie https://opiness.nl/kapper-keten-awards-2016).

Opiness geeft kwalitatieve invulling aan de Keten Awards

Vote Company organiseert de verkiezing van de Leukste Kapsalon voor het vijfde jaar op rij en is ook verantwoordelijk voor de organisatie van andere grote publieksverkiezingen zoals bijvoorbeeld de Musical Awards en de Zoover Awards. Directeur Wilfred Romijn is blij met de samenwerking met Opiness: “Met het toetreden van het toonaangevende reviewplatform Opiness geven we een kwalitatieve invulling aan de Keten Awards. Daarnaast worden ook de reviews die bij de verkiezing aan de individuele kapsalon worden gegeven gepubliceerd op het Opiness platform. Zo kunnen consumenten en de kappers de klantmeningen ook na de verkiezing raadplegen en wordt de kapsalonbranche voor de consument transparanter”.

Toegevoegde waarde Opiness

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken puur op klantoordeel. Opiness is hard op weg om de grootste, onafhankelijke, meest complete en betrouwbare site te worden voor meningen over bedrijven in Nederland. Linda Schulte, CEO van Opiness: “We zijn verheugd met deze samenwerking met Vote Company. Deze verkiezing is een prachtige manier om de beste kapsalons in het zonnetje te zetten en de kapper ketens een mooi podium te bieden om transparant te laten zien hoe men het doet”.

Grote Award Show

Omdat het de 5de editie is wordt  27 juni een bijzondere avond met bubbels, podium-acts en een afterparty met een DJ. Bij de uitreiking van de vorige editie waren ruim 300 kapsalons aanwezig en de verwachting is dat het feestje dit jaar nog groter én leuker wordt. Presentator is Dirk Zeelenberg (bekend van Divorce) die alvast voor alle kapsalons een persoonlijke videoboodschap heeft opgenomen (te bekijken op www.kapsalonvanhetjaar.nl)

Kinderkapsalons

Ook vindt de Verkiezing van de Leukste Kinderkapsalon weer plaats. De kapsalons die zich hiervoor aanmelden worden beoordeeld door de vakjury en er is ook een PublieksAward voor de Leukste Kinderkapsalon van Nederland.

Meer informatie

Op de verkiezingswebsite www.kapsalonvanhetjaar.nl zijn alle genomineerden te bekijken, kan er gestemd worden en kunnen kapsalon die ook mee wil doen zich gratis aanmelden. Informatie over de Keten Awards is te vinden op https://opiness.nl/kapper-keten-awards-2016. Meedoen is kosteloos. De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met Stichting Haarwensen, Opiness, Prioderm, Travelbid en OndernemersUnited. Kapsalons met vragen kunnen terecht bij Niels Groot, moderator van de verkiezing, via [email protected] .

 

Voor vragen over de Verkiezing van De Leukste Kapsalon kunt u contact opnemen met Wilfred Romijn, founder van Vote Company via wilfred add votecompany.nl.

Voor vragen over de Keten Awards kunt u contact opnemen met Linda Schulte, medeoprichter van Opiness via linda add opiness.nl