Winnaars klant awards 2017 bekend!

Patiënt waardeert oprechte belangstelling, luisterend oor en opbouwend advies van therapeut

De winnaars van de Opiness Klant Awards 2017 voor diverse zorgverleners zijn bekend. Veertien praktijken en therapeuten gingen met een klant award naar huis. Er zijn prijzen uitgereikt in vier sectoren: de fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie en logopedie. De verkiezing is een initiatief van onderzoeksbureau en dataverzamelaar Qualiview en reviewplatform Opiness.

Winnaar Klant Awards 2017

Klantervaringsonderzoek en reviews

Jaarlijks benadert Qualiview meer dan een miljoen patiënten voor klantervaringsonderzoek middels gevalideerde vragenlijsten. Dit doet Qualiview voor 8.500 zorgorganisaties. De gevalideerde vragenlijsten bestaan uit thema’s (zoals bejegening en verwachtingsmanagement) en onder andere een algemene beoordeling en de NPS (aanbevelingsscore). Op basis van deze resultaten is bepaald welke praktijk en zorgverlener het meest gewaardeerd wordt en een klant award verdient.

Oprechte belangstelling en geduld

Naast het kijken naar de thema’s en andere harde indicatoren worden er ook reviews verzameld.  Deze zijn geanalyseerd door Opiness. Uit de review analyse van de winnaars blijkt dat naast het daadwerkelijk verhelpen van de klachten, met name oprechte belangstelling en een luisterend oor zorgen voor de zeer hoge waarderingen. Ook het krijgen van advies over ‘hoe thuis om te gaan met de klachten of oefeningen te doen’ wordt bijzonder gewaardeerd zeker wanneer dit gebeurd met opbouwende woorden.

Linda Schulte van Opiness: “Echte aandacht en betrokkenheid bij de patiënt, de tijd nemen en vooral opbouwend en positief advies maakt dat deze specialisten eruit springen en een klant award hebben verdiend.”

De klantbeoordelingen van de winnaars zijn terug te lezen op Opiness in de rubriek Fysiotherapie, Huidtherapie, Oefentherapie en Logopedie, in deze rubrieken zullen meerdere praktijken op termijn hun beoordelingen publiceren.

De 2017 winnaars – met eindcijfer score in Qualiview onderzoek + geschreven complimenten zijn te lezen als reviews op de Opiness pagina’s

meest gewaardeerde fysiotherapeut

Leonie Asselbergs

9,6  - 162 beoordelingen in Qualiview onderzoek

meest gewaardeerde fysiotherapiepraktijk

Praktijk voor Kinderfysiotherapie L. Asselbergs

9,6  - 162 beoordelingen in Qualiview onderzoek

meest aanbevolen fysiotherapie praktijk

Praktijk Van de Langemheen

9,4  - 50 beoordelingen in Qualiview onderzoek

   

meest gewaardeerde huidtherapeut

Ellen Kuijer

9,5  - 27 beoordelingen in Qualiview onderzoek

meest gewaardeerde huidtherapiepraktijk

Huidzorg Zeist

9,4  - 32 beoordelingen in Qualiview onderzoek

meest aanbevolen huidtherapiepraktijk

Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie E.F. Kuijer

 

9,5  - 27  beoordelingen in Qualiview onderzoek

meest gewaardeerde oefentherapeut

Kitty Zijlstra

9,43 - 23 beoordelingen in Qualiview onderzoek

meest gewaardeerde oefen therapiepraktijk

Oefentherapie Friesland

9,42 - 128 beoordelingen in Qualiview onderzoek

meest aanbevolen oefentherapiepraktijk

Cesar en PsychoSomatische oefentherapie

   

meest gewaardeerde logopedist

Marcelle Staal

9,6  - 63 beoordelingen in Qualiview onderzoek

 

meest gewaardeerde logopediepraktijk

Logopediepraktijk Wateringen - Den Haag Zuid

9,5 – 72  beoordelingen in Qualiview onderzoek

meest aanbevolen logopedist

Logopediepraktijk J.de Bruin-Slagboom

9,4  - 23  beoordelingen in Qualiview onderzoek

   

meest aanbevolen grote fysiotherapiepraktijk

Uttien & Vermeer

9,1  - 457 beoordelingen in Qualiview onderzoek

   

meest gewaardeerde grote fysiotherapiepraktijk

Fysiotherapie-Leusden.nl

9,2 - 255 beoordelingen in Qualiview onderzoek

Bekijk de onderzoeksmethode en de hele uitslag plus alle genomineerden op www.opiness.nl/uitslag-klant-awards-2017

Over Opiness

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar consumenten dienstverleners kunnen beoordelen en vergelijken op klantoordeel. Reviews van anderen zijn zeer waardevol als je een keuze moet maken. Opiness.nl nodigt bedrijven dan ook uit om openlijk het resultaat van hun klantonderzoek te publiceren op Opiness.nl, mits ze werken met een gerenommeerd onderzoeksbureau en bereid zijn alle informatie transparant te publiceren. Opiness.nl is de grootste, onafhankelijke én betrouwbaarste site voor meningen over bedrijven, retailers en dienstverleners. Opiness.nl biedt transparantie in de prestaties van zowel lokale als landelijke bedrijven en ambieert dit aan te bieden in alle sectoren waar consumenten keuzes moeten maken. Opiness.nl breidt het aantal rubrieken continu uit en heeft momenteel meer dan 3,5 miljoen reviews gepubliceerd. Introductiefilm Opiness.nl: https://opiness.nl/over-opiness

Over Qualiview

Qualiview is marktleider op het gebied van patiëntervaringsonderzoek en bedient ruim 8.500 zorgverleners. Hierbij worden meer dan een miljoen patiënten per jaar bevraagd. Qualiview voldoet aan de allerhoogste veiligheidseisen voor privacy en informatiebeveiliging.

Qualiview is onderdeel van Qualizorg en heeft als doel om de zorg transparanter, klantvriendelijker en doelmatiger te maken. Qualiview is actief in 15 zorgmarkten en verzamelt verschillende kwaliteitsindicatoren.