Qualiview

Realtime inzicht leidt tot betere zorg

Wat is de waarde van de geleverde zorg en hoe hebben klanten deze zorg ervaren?

Opiness en Qualiview streven naar het publiceren van betrouwbare informatie waarmee zorgconsumenten een goede keuze kunnen maken voor een zorgverlener. Transparantie geeft deze keuze-informatie. Door het lezen van ervaringen van anderen kan de patiënt vervolgens kiezen voor een zorgverlener die echt bij hem past.

Qualiview is de specialist en marktleider op gebied van patiëntervaringen en bedient inmiddels zo’n 7.500 zorgorganisaties in Nederland. Met de samenwerking tussen Qualiview en Opiness wordt de dienstverlening transparant van al deze bij Qualiview aangesloten zorgorganisaties zoals bijvoorbeeld huisartsen, fysiotherapeuten, paramedici en apothekers.

De koppeling met Qualiview zorgt voor een constante stroom van informatie op Opiness.nl. De reviews die worden verzameld, en waarvoor de consument en zorgverlener toestemming geeft tot publicatie, zullen automatisch worden doorgeplaatst. Het gaat dan om circa 1 miljoen beoordelingen per jaar.

Qualiview hecht grote waarde aan dataveiligheid en uw privacy. De organisatie is ISO 27001, NEN 7510 en Zorginstituut Nederland geaccrediteerd.

Bekijk alle voordelen van Qualiview