Markteffect

Markteffect is een full-service marktonderzoeksbureau gespecialiseerd in vijf verschillende onderzoeksgebieden. Het onderzoeksteam bestaat uit meer dan 20 onderzoeksspecialisten. Markteffect beschikt daarnaast over een eigen veldwerkteam dat bestaat uit ruim 50 flexibele medewerkers met verschillende nationaliteiten. Verder beschikt Markteffect over twee kantoren; één in het centrum van Eindhoven en één in het Sport Experience (SX) gebouw op Strijp S te Eindhoven.

Markteffect is sinds de oprichting in 2007 snel en stabiel gegroeid en daarvoor ook meermaals onderscheiden door het Financiële Dagblad met een FD Gazelle Award. Ook in 2015 kende de jury opnieuw een FD Gazelle Award toe aan marktonderzoeksbureau Markteffect.

De missie van Markteffect is om door middel van branche-, vak- en onderzoeksexpertise organisaties op een enthousiaste en servicegerichte manier aan betrouwbare onderzoeksresultaten te helpen waarmee we u helpen effectief het verschil te maken.
Werkwijze

Markteffect is expert, enthousiast, betrouwbaar, servicegericht en effectief in elk onderzoek dat wordt uitgevoerd. In onze optiek is elk onderzoek uniek, waardoor we ons telkens weer volledig inleven in elke onderzoeksvraag. In het onderzoekstraject wordt daarom ook niet de onderzoeksbehoefte centraal gesteld, maar het doel waartoe deze onderzoeksbehoefte dient. Hiermee kunt u snel, gericht en relevant worden geholpen met het zetten van de volgende stap.

Onderzoeksgebieden

Door de jaren heen heeft Markteffect veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van alle type marktonderzoek. Vanuit deze ervaring heeft Markteffect zich ontwikkeld tot specialist in de volgende vijf onderzoeksgebieden:

  • Consumentenonderzoek
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg
  • Onderwijs
  • Sportmarketing

Kijk voor meer informatie op www.markteffect.nl