Vandaag leven we nog in 2015. Morgenavond vindt de jaarwisseling van 2015-2016 alweer plaats. De kerstdagen zitten er alweer op, net als de rest van heel 2015. Er komt weer een splinternieuw jaar aan met kersverse kansen. We gaan het nieuwe jaar massaal in met een mooie lijst aan goede voornemens. Hoe hou je deze vol? Dat lees je in de onderstaande blog.

We beloven onszelf om af te vallen, rustiger aan te doen en gezonder te eten. Ook zien we onszelf heel gemotiveerd elke avond in de sportschool,  kunnen we ineens fantastisch met ons geld omgaan en stijgt ons gezondheidsniveau, want we zijn gestopt met roken. En dat allemaal, omdat we in 2015 goede voornemens hebben gemaakt voor 2016.

Heel leuk al die beloftes aan jezelf, maar wat maak je er waar van? Van alle mensen met goede voornemens is er slechts een derde die de voornemens daadwerkelijk volhoudt. Bron: jouwregiocentraal.nl

Zonde! Waarom zou je in januari je best doen , als je er in februari weer mee stopt? Als het aan de redactie van Wugly ligt, ga jij je voornemens wél halen. Je hoeft je doelen alleen haalbaar te maken. Dit doe je op deze manier: Bron: blueprince.nl

1.       Stel geen vage doelen voor jezelf. Wees specifiek.
2.       Maak de resultaten meetbaar, zodat je je vooruitgang ziet. Dat motiveert weer.
3.      Kies een methode die bij jou past. Kies niet voor tennis als je van teamsporten houdt.
4.       Geef niet op als het een keertje niet lukt. Vergeef het jezelf en ga weer door met je doel.
5.       Zoek een maatje met hetzelfde doel, zodat jullie elkaar kunnen steunen. 

De redactie van Wugly wenst je heel veel succes met het behalen van je goede voornemens. En natuurlijk een spetterend 2016 toe!