Nog acht dagen en dan is het weer zover: het sfeervolle Kerstfeest. En daar horen cadeaus bij. Iets krijgen op zich is al heel leuk, maar je kunt het cadeau nog verrassender maken door er een persoonlijke twist aan te geven. Hieronder een greep uit de vele mogelijkheden om een verrassend en origineel cadeau te geven!

Kerstbal met foto
Bij Kerst hoort een kerstboom en bij een kerstboom horen kerstballen. Je hebt hele mooie, grote of juist kleine ballen, maar je kunt ze nog specialer maken! Ontzettend leuk om je kerstboom nog mooier te maken met foto-kerstballen. Klik hier om je eigen kerstbal te ontwerpen.

Kinderboek met eigen naam
Houdt je kind van Nijntje Pluis of Dolfje Weerwolfje? En ook van gezellig lezen voor het slapen gaan? Grote kans dat dit dan een succesnummer is. Er zijn namelijk heel veel kinderboeken die je kunt personaliseren met een naam. Bijvoorbeeld: ‘Nijntje maakt muziek met Melissa.’  Klik hier om je kinderboek te personaliseren.

Zelfgemaakte kerstkaart 
We sturen tijdens de feestdagen massaal kerstkaarten naar elkaar. Het aantal te versturen kaarten kan flink oplopen en kost je daarom veel werk. Met Kaartje2go kun je twee vliegen in één klap slaan. Ontwerp je eigen kerstkaart met een foto en zij versturen het voor je! Erg persoonlijk én gemakkelijk. Klik hier om je eigen kerstkaart te ontwerpen.

Gepersonaliseerde badjas
Voor de lange uitslapers onder ons is er een heel toepasselijk cadeau. Wat is er nu fijner dan in je badjas op een relaxte zondag je ontbijtje te verorberen? Daar kun je nu makkelijk op inspelen. Je kunt deze persoon een badjas geven waar zijn of haar naam op staat. Klik hierom je eigen badjas te ontwerpen.

Familieplanner
Dit cadeau is geschikt voor het hele gezin en is een ware eyecatcher aan de muur. Ontwerp een persoonlijke familieplanner door zelf de inhoud te bepalen met mooie foto’s. Klik hier om je eigen familieplanner te ontwerpen.

Bedrukt bordspel
Samen een gezellige sfeer creëren kan heel goed door lekker ouderwets  een spelletje te spelen. Deze spellen zijn wel heel uniek: in de speelborden zijn namelijk je eigen foto’s verwerkt! Er leuk om te geven aan een spelletjesliefhebber en nog leuker om te krijgen! Klikhier om je eigen bordspel te ontwerpen.