medal algemeen

In januari worden weer bedrijven met de beste serviceverlening in het zonnetje gezet met de Beste Service Awards. Komende maanden kunnen klanten nog via een review stemmen om mee te bepalen welke bedrijven een Beste Service Award verdienen.

Stem nu mee en maak kans op de hoofdprijs: een shopping voucher van 500,- Euro te besteden in een winkel naar keuze, of maak kans op een van de 10 vouchers van 20 Euro

Banner opiness BSA 2017 algemeen

In de volgende categorieën worden de Awards uitgereikt:

Autoverzekeraars

Banken

Cruises

Energie

Internet aanbieders

Supermarkten

Telecom aanbieders

Reisaanbieder

Vakantiehuizen

Verzekeraar allround

Vliegticket aanbieders

Vliegmaatschappijen

Webwarenhuizen

Webwinkels

Zorgverzekeraars

Aangepaste vakanties

De spelregels

  • Reviews gegeven tussen 6 januari 2016 t/m 6 januari 2017 tellen mee in de score.
  • Op 12 januari maken we winnaars van de shopping vouchers bekend via de Opiness Facebook pagina
  • Registeren met een e-mailadres was noodzakelijk voor controle doeleinden en het borgen van de echtheid van de reviews.
  • Beoordelingen moesten echt en eerlijk zijn en voldoen aan de beoordelingsrichtlijnen.
  • Je kunt meerdere reviews plaatsen als je daarmee ervaring hebt gehad, maar tweemaal hetzelfde bedrijf beoordelen mag natuurlijk niet.
  • In januari worden de Service Awards uitgereikt aan de winnende bedrijven tijdens een besloten bijeenkomst.
  • De reviews moeten voldoen aan het wedstrijdregelement.
  • De winnaars van de Service Awards moesten het hoogste klantoordeel hebben en minimaal 100 reviews hebben ontvangen het afgelopen jaar. Ook wordt naar de weging van het aantal reviews gekeken. Het Award logo gebruik is exclusief voor de winnaars en valt onder copyright, lees hier de regels.
  • Op deze pagina staat meer informatie voor bedrijven.

Vragen? Mail ons via [email protected]

De Beste Service Awards worden mede mogelijk gemaakt door:

Schermafbeelding 2016-10-12 om 17.17.17       obi4wan               feedbackcompany

 

 

Customer Engagement specialist VANAD Group levert een totaaloplossing voor de ultieme klantenservice. Om de optimale Customer Engagement te kunnen creëren, is de perfecte combinatie van technologie en mensen cruciaal. VANAD Group ondersteunt bedrijven door de juiste inzet van deze factoren en de daarbij horende processen, kennis en inzichten, in het bereiken van de ultieme klantenservice. Klik hier voor meer informatie.

Review specialist The feedback Company verstuurt uitnodigingen voor feedback aan bedrijven via een geautomatiseerde feedbacksysteem. Deze reviews zijn te gebruiken voor continu klant inzicht en seller ratings in de Google Adwords campagnes die conversie verhogen. De reviews worden ook gepubliceerd op Opiness. Klik hier voor meer informatie.

Webcare specialist OBI4wan levert haar klanten een webcare oplossing waarmee je volledig geautomatiseerd alle sociale media kunt volgen en op berichten kunt reageren. Na klantcontact via Twitter, Facebook, LinkedIn of WhatsApp kan via hun systeem ook gevraagd worden om een review te plaatsen. Klik hier voor meer informatie.

Zie voor de editie 2016: Uitslag 2016: https://opiness.nl/service-awards